

- Nederland.TVJongeren.TVNederland.TVSpelletjes.TV
- Amusement.TVKennis.TVNieuws.TVSporten.TV
- Beurs.TVKinderen.TVOndernemen.TVTalentenjacht.TV
- Cultuur.TVKook.TVOnrecht.TVVaartuig.TV
- Formule1.TVLachen.TVOranje.TVVerkiezing.TV
- Gamen.TVMensen.TVPolitiek.TVVoertuig.TV
- Geloof.TVMode.TVReis.TVVoetbal.TV
- Gezondheid.TVMuziek.TVSerie.TVWeer.TV
- Informatief.TVNatuur.TVSpeelfilm.TVWoon.TV
03-01-2018
Margriet van der Linden en Chris Zegers kijken alvast vooruit naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Samen met oud-kandidaten nemen zij de deelnemers van komend seizoen eens flink onder de loep en bespreken zij wat ze van komend seizoen verwachten.
Hoe is het om de eerste man in politiek Den Haag te zijn? Wat moet je kunnen om dat bijzondere vak van premier te vervullen? Is het eigenlijk wel een vak of is het eerder een roeping? En kun je als premier werkelijk het verschil maken? Daarover praten oud-premiers Dries van Agt, Wim Kok en Jan Peter Balkenende in een uniek tweeluik van Kijken in de ziel.
In Kitchen Impossible neemt Meesterchef Robert Kranenborg de uitdaging aan om acht jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking alles te leren over koken, met als einddoel; het overnemen van het sterrenrestaurant van Ron Blaauw.
• Vorige aflevering: Klik hier kleding: Klik hier Volgende aflevering: Klik hier Bedankt voor het abonneren: Klik hier - Twitter: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier (Elke vrijdag om 20:00 een livestream) Persoonlijke video van mij? Ga naar deze website: Klik hier afspeellijsten: Klik hier is een video van GameMeneer. Mijn naam is Don en ik maak gaming video's, die ik vervolgens op het internet plaats. Ik ben ook die jongen die een vast gezicht is bij DagelijksHaaDee. Dagelijks kan je video's van mij verwachten in lekkere 720 of 1080 HD kwaliteit. Ik upload video's over heel veel verschillende games, omdat ik gewoon van veel spelletjes houd. Ben je nieuw hier en wil je op de hoogte blijven van alles wat ik doe, dan kan je op de 'Abonneer'-knop drukken. Muziek door: Klik hier & Klik hier & Klik hier & Klik hier door: Klik hier Muziek: Jay Man - OurMusicBox Klik hier video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier
Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn. De familie Lopez heeft het slim bekeken. Ze vieren sinterklaas dit jaar buiten de deur. Jay hoopt hiermee in huis een hoop troep en onrust te vermijden. Maar of de welbekende sint-onrust met kinderen überhaupt te ontlopen is? Bij de Buddenbrucks wordt sinterklaas uitgebreid gevierd. Een periode van veel hectiek, pepernoten en cadeau's. Voor de kinderen de ultieme test en hopen dat je je goed genoeg gedragen hebt om niet mee te hoeven in de zak. Toch lijken Rob en Thaila er weinig van te merken dat de kinderen hun best doen om dit laatste te vermijden.
Claudia en Willem hebben een boerderij in Valthermond. Zij hebben varkens, maar die staan niet allemaal op de boerderij. De biggetjes wel, dat laten ze met trots zien. Maar andere varkens doen nuttig werk op het land en in het bos. Zo eet één van de groepjes varkens de oude oogst van het veld voor een boer en een andere groep staat in het bos. Dáár zijn ze supergelukkig, want varkens zijn van oorsprong bosdieren. Ze trekken dan ook met veel plezier het onkruid eruit en eten de berenklauw op. Maxime Cartens en Gordon Tiemstra wonen hartje Amsterdam achter het Leidseplein. Met liefde heeft het jonge stel hun huurwoning opgeknapt en gevuld met vintage en allerlei tweedehandsspullen. Alles heeft een geschiedenis, van de koffiekopjes tot de wc-bril. Hier werkt Maxime aan haar eigen modelabel en heeft Gordon een plek voor zijn hele bijzondere grote verzameling; wielershirts. Culinair expert Alain Caron ontmoet grafisch ontwerper Let de Jong, die enkele jaren geleden het roer volledig omgooit. Ze besluit dan om er een jaar tussenuit te gaan, op zoek naar iets nieuws. Haar voorliefde voor de Mexicaanse keuken brengt haar naar Los Angeles, waar ze stages loopt bij een aantal taco-foodtrucks en hun familierecepten ontfutselt. Eenmaal terug in Nederland gaat ze met een eigen foodtruck met Mexicaans eten de hort op. Dan merkt ze dat er geen goede salsa te vinden is. En dus gaat ze daar zelf mee aan de slag: ze maakt ze van licht pittig tot heel erg heet. Die salsa's zijn zo'n succes dat het maken ervan nu haar fulltimejob is. En haar talent voor grafisch ontwerp laat ze los op de etiketten van haar product. En zo is de cirkel rond.
Hoe voorspellen we het weer? Pascal neemt een kijkje achter de schermen bij weerman Peter Kuipers Munneke, die iedere dag het weer voorspelt. En hij checkt de satellieten bij de bron van alle weerpraatjes: het KNMI! In de Klokko reclame zie je hoe je zelf op een weerman kan lijken.
De positieve Ton beschouwt zijn stage bij activiteitencentrum Hiawatha Actief als een uitgelezen kans om weer aan de slag te gaan. Het bedrijf past goed bij hem omdat hij een fervent wandelaar is. Astrid grijpt iedere kans bij chocoladewebwinkel Chocstar om te laten zien wat ze in haar mars heeft. Haar technische skills als grafisch ontwerper komen goed van pas.
Matthijs en Yannick zoeken kandidaten voor het nieuwe afvalprogramma De Dikke Vette Dierenshow. Want er lopen heel wat dikke dieren rond: van vette ganzen en walrussen tot dikke honden en huiskatten. Maar zijn die dieren echt té dik, of heeft het vet soms ook nut?
De verwarring over wat goed en slecht eten is, is enorm. Volgens de een zijn gluten het nieuwe gif en volgens de ander is juist lactose de grote boosdoener. De stelligheid waarmee dat allemaal wordt beweerd is ongekend. Eten lijkt wel een nieuwe religie te worden. Met duidelijke geboden en verboden. Regels die bepalen of je een gelovige of een ketter bent. Hoe eten, net als het geloof, kan verbinden, maar ook kan verdelen.
Bregje Hofstede is jong en een talentvol schrijfster als opeens 'het licht uitgaat'. Ze begrijpt aanvankelijk niets van de burn-out die ze blijkt te hebben: 'Ik heb gezonde benen. Waarom dragen ze mij niet?' Rond haar 24e gaat het steeds minder goed met Bregje. Ze voelt zich vaak moe en besluit op een gegeven moment een lang stuk te gaan wandelen in het park. Als ze na afloop neerstrijkt op een bankje, voelt ze aan haar benen dat ze niet meer kan opstaan. Met moeite weer thuisgekomen neemt Bregje een paar dagen vrij van haar werk in de hoop dat het fysiek beter met haar zal gaan. 'Ik dacht niet aan een burn-out. Een burn-out is toch voor mannen van 50? Voor mensen met een midlifecrisis?' Langzaam maar zeker daagt bij Bregje het besef dat ze wel degelijk een burn-out heeft. Ze besluit beter voor haar lichaam te zorgen en past haar levensstijl aan: meer bewegen, gezonder eten en op vaste tijden naar bed. Toch blijkt dit alles niet te helpen. Ook uitrusten verandert voor haar in een vorm van presteren. Ze kan bovendien haar werk moeilijk loslaten en wil het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag. Uiteindelijk zijn het meditatie en wandelingen die haar helpen uit het dal te krabbelen. Zo neemt ze bovendien regelmatig afstand van alle informatie die op haar afkomt: 'Het is nu een vaste routine geworden. Rondjes slenteren en je mobiel gewoon thuislaten'. Bregje Hofstede is auteur van twee boeken, waarvan één over haar burn-out. In De herontdekking van het lichaam schrijft ze 'Mijn lichaam was iets dat mijn hoofd ronddroeg, hinderlijk traag overigens, en mijn pen vasthield, een noodzakelijk kwaad.' Ze gaat op zoek naar een antwoord op de vraag hoe de breuk tussen lichaam en geest kon ontstaan en wat voor rol die speelde bij haar burn-out.
André viert de verloving van een van zijn sopranen en organiseert een uitbundige bruiloft. Hij geeft een kijkje achter de schermen bij de ceremonie en de aankomende bruid, Mirusia Louwerse, geeft een klassiek optreden met onder andere Some Day my Prince Will Come, Ave Maria en Memory. Maar waarom trekt André een luchtballon over een veld?
De Pantanal in Brazilië staat vooral bekend als vogelparadijs, dus gaat Freek op zoek naar vreemde vogels. De reuzentoekan is meteen een hele opvallende verschijning! Met zijn enorme gekleurde snavel pikt deze vogel overal lekker fruit van de bomen. Een veel luidruchtigere vogel is de blauwe ara, deze praatgrage papegaai is heel romantisch. Freek ontdekt een koppeltje in de boom. Wist je dat deze vogels hun hele leven bij elkaar blijven? Maar de meest vreemde vogel ziet Freek hoog in de boom met een gigantisch nest: de jabiru ofwel reuzenooievaar.
Onderwerpen: Mensenpropper, Bandenplakker, Zweten, Olifant muizen, Wat trek ik aan? en Tong sterkste spier.
Hij groeide op in een gezin waar niet alles vanzelf ging. Nu deze idealist de dertig is gepasseerd, leert hij meer en meer zijn ware ik kennen.
