True
Natuur.TV - TV kijken via internet, de beste Natuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

20-01-2024
NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -eveneme

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.





Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting AZ - PEC Zwolle

28m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 20 januari.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 20 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 januari, 22:39 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Born winners
Born winners: Regi Blinker komt zichzelf tegen bij de zwemopdracht, maar probeert zich groot te houd

Regi Blinker komt zichzelf flink tegen bij de zwemopdracht, maar probeert zich groot te houden tegenover dochter Jacky. Bij de familie Van der Geest wordt de vader-zoonrelatie bij de opdracht, waar de duo's ook mentaal worden uitgedaagd, flink omgedraaid nu het zoon Bjorn is die zijn vader er doorheen sleept.



Noorderslag
Noorderslag: Afl. 1

Live vanuit de Oosterpoort in Groningen. De show is gevuld met interviews, reportages en optredens van nieuw talent uit Nederland én Europa. Optredens zijn er van Froukje, Sef en Sophie Straat. Nederlandse talenten als Jana Mila, Droom Dit en Julia Sabaté zijn te zien in persoonlijke reportages en er zijn uiteraard exclusieve sessies van onder anderen Hiqpy, Kay Slice en Library Card. Maar de vraag van de avond is natuurlijk: wie wordt de winnaar van de Popprijs? Vera en Justin geven het verlossende antwoord.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 2

Finfluencers bereiken een steeds grotere doelgroep onder millennials. Maar wanneer ben je een finfluencer en is de financiële onafhankelijkheid die zij via een cursus beloven enigszins realistisch?



Moltalk
MolTalk: Afl. 3

Te gast zijn Nabil Aoulad Ayad, Ellie Lust en Jamie Trenité.



Nieuwsuur


Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Heracles Almelo - FC Volendam

23m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 20 januari.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting ADO Den Haag - FC Utrecht (v)

24m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 20 januari.



Verborgen verleden
Verborgen verleden: Afl. 2

Zijn achternaam heeft zanger Gordon nooit mooi gevonden, maar op deze reis terug in de tijd - een muzikale achtbaan - worden oude wonden gedicht en draagt hij voor het eerst de naam Heukeroth met trots. En wat zoekt Gordon eigenlijk in de bergen van Tirol?



Wie is de Mol?
Wie is de Mol?: Afl. 3

De kandidaten zijn Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas. In Mexico proberen zij geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is de Mol. Wie ontmaskert de Mol?



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 2

Terugblik op de abdicatie van koningin Margrethe van Denemarken. Koningshuisdeskundige Rick Evers laat zien wat er gebeurt bij de koninklijke gebouwen op het gebied van duurzaamheid, met een exclusief kijkje achter de schermen bij het Koninklijk Huis.



The Tribute, battle of the bands
The Tribute: Battle of the Bands

Bekijk aflevering 3 van The Tribute: Battle of the Bands uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 januari, 20:00 uur bij SBS6. The Tribute: Battle of the Bands is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Ajax - Excelsior

19m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 20 januari.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Op weg naar de Zapp Awards
Op weg naar de Zapp Awards: Afl. 3

Kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen van de Zapp Awards 2024, waarbij kinderen meebepalen over de inhoud van de liveshow. * Een knallende uitreiking wordt getest en er wordt een poging gedaan de Zapp Award van het Jeugdjournaal te stelen. * De pauwenmascotte werft stemmen door het hele land én bekend wordt wie de genomineerden zijn van de Lief Gebaar Award: een prijs voor een bijzonder kind dat iets goeds heeft gedaan voor de wereld om zich heen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: WEF=BILDERBERG 2.0 - Tafel van Feshtali S2 #11

In deze nieuwe aflevering van DTVF praat Shohreh met Sita van Keimpema over de protesten in Duitsland en hun vervolg. Sita legt uit hoe belangrijk de aankomende EU-verkiezingen zijn. In juni kan iedereen naar de stembus gaan en zijn of haar stem laten horen. We moeten onze agrarische sector beschermen. Tom van Lamoen is blij met de bijdrage van Javier Milei en gaat daar verder op in. Chadi Akdah deelt zijn visie over de Houthi's en de situatie in Jemen. Op vrijdag 26 januari houden wij onze nieuwjaarsborrel en u bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden via de onderstaande link: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 2

Jurre en Sahil gaan opzoek naar antwoord op de knagende vraag: kan je beter met een volle of lege maag de attractie in? In het Testhok onderzoekt een panel van kinderen of je beter kan leren met of zonder muziek. Wetensgappie Mátyás Bittenbinder laat zien wat er gebeurt als je wordt gebeten door een gifslang. En in Glijdt't? glibbert Jurre op de smerige substantie koeienvlaai.



Kassa
Kassa: Afl. 3

Duizenden kinderen in Nederland kampen met long covid, waarvan honderden met zeer ernstige klachten doodziek thuis zitten. Er worden gesprekken gevoerd met deze kinderen, hun ouders en Nederlandse en buitenlandse artsen, op zoek naar een oplossing. Verder regent het klachten over Ticketmaster. Waarom kunnen sommige concertkaarten wel worden doorverkocht via Ticketmaster en andere niet? En mag dit eigenlijk wel?



Kook van jou
Kook van jou: Afl. 3

Sheila was vier jaar dakloos maar heeft nu sinds een half jaar een dak boven haar hoofd. Ze heeft een roerig leven achter de rug, terwijl ze nog maar 32 is. Ze is erg openhartig over haar verleden, waarin ze ook werkte als sekswerker. Ze kookt met Yvon een avg-tje voor een loyale vriend van haar die altijd zorgde dat ze veilig thuiskwam. In Tilburg kookt Yvon met Ray, die binnenkort zijn huis wordt uitgezet. Hij heeft een angststoornis waardoor hij zich isoleert en hierdoor is hij de afgelopen maanden alles kwijtgeraakt, waaronder zijn goede baan.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting N.E.C. - FC Twente

21m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 20 januari.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 20

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 3

Jasper gaat iets nieuws doen. Hij gaat langs bij Jan voor een workshop lachmeditatie. Voor Jan is lachen een effectieve manier om je gedachten even uit te zetten. In het najaar van 2020 beginnen Nelly en Rowie een plantenasiel in Zaltbommel. Dit plantenasiel is een opvangplek voor afgedankte kamerplanten die een tweede kans verdienen. Nadat de planten een tijdje vertroeteld en aangesterkt zijn, wordt er een nieuw thuis voor ze gezocht.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 3 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 januari, 18:30 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 5

Coen Pijnenburg ontmoette zijn Anouk tijdens dansles; zij nog maar 17 en hij 22 jaar. Algauw komt er veel ziekte op hun pad en als Anouk kanker in haar hersenen krijgt, wordt de situatie ernstig en overlijdt ze. * De wens van Lises man is om na zijn overlijden terug naar het land van zijn familie te gaan, de Molukken, warm onder de palmbomen. Met zijn urn in de tas gaat Lise op reis om hem daar te brengen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 17

Limburgse burgemeesters willen niet tekenen voor minder agenten * Ons gas komt nu uit Texas en dat zorgt daar voor steeds meer problemen: 'Wij worden hier letterlijk ziek' * Mogelijke uitbreiding van het rookverbod * Een meerderheid van de Nederlanders wil meer rookvrije plekken



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 1

Vier jaar geleden is Anderson afgekickt van zijn drugsverslaving. Nu begeleidt hij in afkickkliniek Água Viva in Brazilië 25 mannen die in hetzelfde schuitje zitten. Dat vindt hij niet altijd makkelijk. Anderson vertelt aan de deelnemers dat er een nieuwe gast komt en vraagt of ze hem zullen helpen zijn doel te bereiken. Daarnaast maakt de begeleider zich zorgen om Janderson, die zich terugtrekt en niet zo lekker in de groep ligt. Hij geeft Janderson daarom de opdracht de nieuweling wegwijs te maken. Om nog meer mannen te helpen, is uitbreiding van het centrum nodig.



Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen: Afl. 28

Kom thuis bij Kinderen voor Kinderen. Raïsha Zeegelaar, danscoach Olivier Feikens en het koor zetten de deur wagenwijd open. De nieuwste nummers van het album 'Bij mij thuis' komen voorbij, maar ook de singalong voor jong en oud mag natuurlijk niet ontbreken. Zing en dans lekker met ons mee.



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 3

Socutera brengt goede doelen in beeld. Dit keer: Trombosestichting Nederland, Stichting Bio Vakantieoord en Leprastichting.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 3

Op 21 januari 2023 start de Week van gebed. We staan stil bij gebed voor eenheid van christenen en Chantal Herrebrugh vertelt waarom ze vastliep in het leven en hoe ze, na gebed, de weg terugvond.



Zapp Detective
Zapp detective: Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juice-channel online kwam, vermo

Op een groot gemaskerd feest kondigt Emma Wortelboer aan dat zij een nieuwe juice-channel gaat beginnen. Maar voordat deze online komt, wordt zij vermoord. Acht bekende jeugdsterren hebben slechts twaalf uur de tijd om deze moord op te lossen. Wie van deze acht is de dader? Via verborgen cameraatjes in onder andere robotstofzuigers, elektrische tandenborstels en kruimeldieven heeft Emma zeer belastend materiaal kunnen filmen. Wie is er een oplichter? En is een bekende YouTube-ster echt een moordenaar?



De verandering
De Verandering: Afl. 3

David Tupan is een van de oprichters van de motorclub Satudarah. In deze bekende motorclub maakt hij onder andere gevechten mee, waar hij zelfs bijna iemand doodslaat. Dan maakt David iets mee wat hem letterlijk op de knieën brengt.



Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 3

De Nieuwe Kerk in Groningen is een kerk vol talent. Diverse gemeenteleden zetten zich op creatieve manieren in. Petrus is aanwezig bij de repetities voor een theaterstuk dat in voorbereiding is en neemt een kijkje in het atelier van gemeentelid Rita. Zij maakt lijkwaden waarin mensen begraven of gecremeerd kunnen worden. Talent heeft ook een keerzijde: studentenwerker Alexandra steekt een kaars aan voor alle studenten die te veel prestatiedruk ervaren. Dominee Tirtsa Liefting vertelt dat de Bijbel laat zien dat er voor elk talent ruimte is. 'Talent is altijd relationeel. Je mag het in een groter geheel zien en dat geeft rust.'



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team bezoekt Iris en Robin. De afgelopen vijf jaar hebben ze nog niets aan hun tuin gedaan en dat is ook wel te zien. Wat er staat, is uit de kluiten gewassen, tijd voor verandering dus. Daar gaat het team voor zorgen, Ivo en zijn team maken een speelse tuin met groen en een speelplek voor het dochtertje van 1 jaar. Djamilla gaat binnen aan de slag met warme kleuren en een gewaagd behang. Dat levert een prachtig eindresultaat op waar het jonge gezin heel blij mee is!



SLAM!
SLAM!: You Know What It Is 😏😏 #joelcorry #shorts #remix #djset #liveset

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's Joel Corry in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 3

De ramp met de MSC Zoë in januari 2019 was een van de grootste containerrampen ooit. FryslânDOK onderzoekt het handelen van instanties, eilanders en anderen in de eerste uren en dagen na de ramp.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DROMENLAND | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: Dromenland. Als ik zit te knikkebollen en mijn ogen vallen dicht, is het tijd om te gaan slapen… Kijkwijzer: AL TEKST van DROMENLAND Als ik zit te knikkebollen En m’n ogen vallen dicht Is het tijd om te gaan slapen Kijk daar is het maanlicht En ik denk aan jou en mij Slaap, trek je pyjama aan Kijk even naar de maan En dan de oogjes toe Slaap, ga mee naar dromenland Samen hand in hand We zien wel waar naar toe Als ik daar zo lig te snurken Met m’n ogen heel stijf dicht Ben ik stilletjes aan het dromen Maneschijn op mijn gezicht Dan gaat de nacht heel snel voorbij Slaap, trek je pyjama aan Kijk even naar de maan En dan de oogjes toe Slaap, ga mee naar dromenland Samen hand in hand We zien wel waar naar toe Heel ver weg in dromenland Wonen alle knuffelberen In het grote sprookjesbos Lopen ze te fantaseren ………… over jou en mij Als ik ’s ochtends wakker word Merk ik dat ik niets meer weer weet Van al die mooie avonturen Dat je die zo snel vergeet Ze gingen vast over jou en mij Slaap, trek je pyjama aan Kijk even naar de maan En dan de oogjes toe Slaap, ga mee naar dromenland Samen hand in hand We zien wel waar naar toe Slaap, trek je pyjama aan Kijk even naar de maan En dan de oogjes toe Slaap, ga mee naar dromenland Samen hand in hand We zien wel waar naar toe Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Sterren NL extra
Sterren NL Extra: Afl. 30

Muziekspecials over diverse Nederlandse artiesten. Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam, vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 3

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Fair Share For Everyone #short #shorts

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!





Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 2

Lisanne Dijkstra komt langs en treedt op met Koekoek. Jantje zingt Meisje uit de Pijp.



Ik vertrek
Ik vertrek: Afl. 3

Kees en Monique verruilden Nederland elf jaar geleden voor het Duitse Trusenthal. Hun vakantiepark voor hondenliefhebbers is een gat in de markt en een groot succes. Zo groot zelfs dat ze erover denken om het rustiger aan te gaan doen. In Frankrijk bezoeken zij Barbara en Jolanda. Hun chambre d' arte is in eerste instantie niet voor de nuchtere hondenliefhebbers weggelegd. Maar het najagen van je droom schept een band.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 2

Nathan Rutjes en Nienke van Dijk strijden om de Zappsport-beker. De skateboarders nemen het op tegen de wakeboarders. Wie weet als eerst het parcour af te leggen en zigzagt de piste af binnen de snelste tijd?



Kindertijd
Kindertijd: In 'Mijn weg naar school' volgen we kinderen op hun weg naar school. In Kijk mij nou lat

In 'Mijn weg naar school' volgen we kinderen van over de hele wereld op hun weg naar school. Te voet, met de boot, te paard, op de fiets of met de kabelbaan. In 'Kijk mij nou' laten kleuters iets zien wat zij leuk of belangrijk vinden.



Close Up
Close Up: De borduurwerken van textiel kunstenaar Britta Marakatt-Labba vertellen het verhaal van he

De indrukwekkende borduurwerken van textiel kunstenaar Britta Marakatt-Labba vertellen het verhaal van het Noord-Europese nomadische Sami-volk. De Sami volgden traditioneel de rendierkudden in hun jaarlijkse voedseltrek, terwijl ze tegelijkertijd moesten vechten voor hun onafhankelijkheid. Regisseur Thomas Jackson volgt Marakatt-Labba in een schitterend decor van uitgestrekte noordelijke landschappen.



Bouwer Power
Bouwer Power: Een kerk wordt opgeknapt, maar er gaat iets mis bij het mengen van het cement. Lukt he

Een grote kerk wordt opgeknapt, maar er gaat iets mis bij het mengen van het cement. Al het materiaal is compleet opgedroogd. Lukt het Soy Kroon en Ilima-Lei om dit probleem op tijd op te lossen?





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 19

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 15

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: This was easy right? #short #shorts

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!