True
Natuur.TV - TV kijken via internet, de beste Natuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

16-03-2024


Ziggo Sport voetbal
RC Lens - Nice

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Vitesse - Almere City

13m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 16 maart.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 76 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 maart, 22:39 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Excelsior - RKC Waalwijk

21m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 16 maart.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 11

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 10

De gemiddelde millennial denkt dat-ie met twee of drie keer sporten in de week al gezond bezig is, maar stiekem zitten we veel te veel uren op een dag en daar moet dringend iets aan gedaan worden.



Koolhoven presenteert
Koolhoven presenteert: Afl. 6

De Middeleeuwen. Frieda woont in een arme, godvrezende gemeenschap waar de mannen het voor het zeggen hebben. Vrouwen zijn alleen goed om kinderen te krijgen, en laat dat nu precies zijn wat Frieda niet voor elkaar krijgt. Op aanraden van de lokale priester voert ze een ritueel uit om te kijken of ze vruchtbaar is, maar dan wordt ze belaagd door dorpsgeilaard Gelo. Ze vlucht het bos der dwalingen in, de plek waar de mistduivels leven en waar geen vrouw ooit uit teruggekeerd is. Wanneer Frieda toch weer in het dorp arriveert, worden haar geloof en dat van haar vijandige dorpsgenoten danig op de proef gesteld.



De Alleskunner
De Alleskunner

Met nog maar dertig spellen te gaan wordt de strijd steeds fanatieker. De kandidaten moeten een perfect spiegeleitje bakken. Dat blijkt nog lastiger dan gedacht. Ook moeten de kandidaten een sprintje trekken tegen elkaar, op een verhuiskarretje. Ze mogen zichzelf alleen voortbewegen met behulp van twee gootsteenontstoppers. En er zijn nog acht hilarische spellen die gaan uitmaken wie doorgaat naar de volgende aflevering.



Ziggo Sport voetbal
Getafe - Girona

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal
Getafe - Girona

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Acties tegen Tesla. De linksextremistische groep, de Vulkangruppe beschuldigt het bedrijf van Elon Musk er eerder van niet groen, ecologisch en sociaal te zijn. We spreken met de Duitse terrorisme-expert Felix Neumann. * Wapenwedloop tussen Oekraïne en Rusland. Met drones brengt Oekraïne de oorlog steeds vaker naar Rusland. In de wapenwedloop heeft Rusland de achterstand ingehaald. Nieuwsuur spreekt met de man die in Oekraine verantwoordelijk is voor de wapenproductie. * De boodschap van videokunstenaar Sir Isaac Julian. In het Bonnefantenmuseum in Maastricht is een overzichtstentoonstelling te zien Sir Isaac Julian.



Bij Van Duin op de Achterbank
Bij Van Duin op de Achterbank: Afl. 4

In Eindhoven neemt Ronald Goedemondt naast André plaats op de achterbank. Samen rijden ze naar het Parktheater. Verrassen en ontregelen zijn woorden die op de stijl van Ronald van toepassing zijn. Op wie test hij zijn grappen, durft hij al zijn typetjes nog te spelen en wat is voor hem de heilige graal van de comedy?





Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - PEC Zwolle

13m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 16 maart.



Gort over de Grens
Gort over de Grens: Afl. 1

Ilja ontdekt de reden achter de Franse arrogantie, valt als een blok voor een oude liefde en wordt door een tweetal klokkenluiders onderworpen aan een meedogenloze gehoortest met een levensgrote kerkklok.







MINDF*CK
MINDF*CK: Afl. 1

Illusionist Victor Mids gebruikt marketingtrucs om mensen een potje gebakken lucht te verkopen en hij onderzoekt de psychologie achter tatoeages. Youp van 't Hek wordt herenigd met zijn geliefde konijn Flappie.



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 10

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix zetten zich in voor de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet van het Oranje Fonds. Prinses Beatrix is op een stadsboerderij en geeft onder andere schapen te eten. Verder: prinses Beatrix en prinses Mabel reiken een bijzondere prijs uit en koning Willem-Alexander bezoekt MINDbase in Rotterdam.



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2003 Australian Grand Prix | Extended

Watch the Australia 2003 race expanded highlights which was raced on the Melbourne Grand Prix Circuit. Featuring drivers Kimi Räikkönen, Michael Schumacher, David Coulthard & more. With many close battles & crashes. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 11

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Ik Hou Van Holland
Ik Hou van Holland

De deelnemers zijn YouTubers Nina Warink, Kalvijn (Kelvin Boerma), Lies Visschedijk en oud-zwemster Inge de Bruijn.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 1

Maar liefst 14 miljard jaar geleden is het allemaal begonnen met de oerknal. Maar hoe weten wetenschappers dat? We beginnen onze tijdreis en ontdekken dat de aarde in het begin een gloeiende bol met magma was, zonder enig teken van leven. We experimenteren met de oerknal en maken zelf superhete lava. Astronaut André Kuipers legt uit hoe het kan dat 70% van de aarde bestaat uit water en dat de maan belangrijk is om de aarde in evenwicht te houden. Expeditielid Marije Zuurveld begint haar avontuur met een opdracht op IJsland, waar ze met behulp van aardse warmte een ei probeert te koken. En wat is het geheim achter vulkaanuitbarstingen?



Kassa
Kassa: Afl. 11

We reizen af naar Limburg voor een echte vlaaientest: welke appelkruimelvlaai is de lekkerste? Verder worden bewoners van een straat in Meppel financieel gegijzeld door de gemeente. Willekeur en grillen van de gemeente bepalen de toekomst van deze bewoners. En in de Belbus helpt Mai een vrouw die in de clinch ligt met Groupon.



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: De nieuwe fokstier Tusker ontmoet de damesolifanten, de reuzenschi

De nieuwe fokstier Tusker ontmoet de damesolifanten. De reuzenschildpadden hebben een nieuw verblijf, met meer hoekjes waar Mien aan Sjaak kan ontkomen. En bruine beer Mincho wordt buitengesloten van zijn schuilplaats. Hij moet leren zijn mannetje te staan tussen de andere beren en de wolven.



FORMULA 1
FORMULA 1: Lewis Hamilton's Win on Debut 🏆 #shorts

Relive Lewis Hamilton podium finish at the 2007 Australian Grand Prix on debut! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 76

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.







Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 10

In religies worden bijzondere gebeurtenissen gemarkeerd door het gebruik van rituelen. Maar ben je niet religieus en wil je wel stilstaan bij bijzondere momenten, dan heeft Ameike een mooie oplossing: een ritueel op maat. In deze aflevering maakt ze een ritueel voor Anita Witzier. In Rotterdam wonen we een taalles bij van 97-jarige Rob. Niet alleen zijn taalmaatjes hebben baat bij de lessen, ook Rob bloeit weer helemaal op dankzij deze nieuwe contacten. Voor de Sassenpoort in Zwolle zien we hoe smid Kees zijn passie en werk weet samen te smelten.



Voor het blok
Voor het blok: Afl. 6

Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. De blokken willen één ding: iedereen de afgrond in duwen! Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 11 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 maart, 18:26 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 28

Kersverse ouders Tessa en Pim Hensen gebruiken hun eerste wandeling met de baby om naar het graf van Pims moeder te gaan. Juist bij dit grote geluk van een geboorte is het gemis van zijn moeder extra groot. * De Rotterdamse Aag Kassels staat bij het graf van haar ouders. In twee weken tijd verliest ze hen. Ze denkt liefdevol terug aan de opvoeding die ze kreeg van haar ouders, die altijd voor haar klaarstonden.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 65

Special: hoe lossen we de problemen in het onderwijs op? * Massaclaim tegen de staat over PFAS * WK voetbal in Saoedi-Arabië: misstanden herhalen zich



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 11

Spoedeisendehulparts en spreker Gor Khatchikyan is terug in zijn geboorteland Armenië. Hij bezoekt een begraafplaats waar mannen liggen die voor hun land hebben gevochten. Daarna bezoekt hij Ruslan en zijn familieleden: Ruslan heeft twee broers verloren, waardoor hun vrouwen zonder man en de kinderen zonder vader zitten. Ruslan heeft de zorg voor hen op zich genomen. Met 21 mensen wonen ze in een onverwarmd, kapot en klein huis. Ruslan is bovendien zijn grote boerderij kwijt. Hij was veehouder van 260 dieren.



Back to the hype
Back to the hype: Afl. 8

Familiequiz. Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds weer terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk je aan flippo's, fidget spinners, lavalamp, Pop It of petticoat, dan denk je aan Back to the hype. René van Meurs speelt met twee teams van drie generaties.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 10

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera:

Het Bartiméus Fonds wil dat mensen met een visuele beperking voluit kunnen meedoen in de samenleving. Dat hun levenslust en talenten volledig tot hun recht kunnen komen.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 7

Als er tijdens een les seksuele voorlichting wordt geroepen dat je van masturberen blind wordt, krijgt Patrick de schok van zijn leven. Hij vreest dat dit hem ook zal overkomen. Dat durft hij niet tegen zijn vrienden te zeggen en zijn angst groeit met het uur. Als hij niet veel later wazig begint te zien, wordt de paniek nog groter. Roderick vraagt Naomi op date. Zij vindt het spannend, want ze heeft geen enkele ervaring met jongens. Naomi is zo nerveus dat ze niet naar de date durft en Roderick zelfs probeert te ontwijken - tot ze bij de les seksuele voorlichting een waardevol inzicht opdoet.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 10

Ooit komt er een dag dat God alle tranen zal wissen. Er klinken liederen waarin dit bezongen wordt.



Gio
Gio: LYNN HAAR 22ste VERJAARDAGSFEEST! ALLEMAAL ORIGINELE CADEAUS!🎁🎉

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Afl. 11

Jan Christiaan Nieuwenhuis is zo erg en heftig gepest, dat het een wonder is dat hij nog leeft. Als dan ook nog zijn huwelijk mislukt en hij alles kwijtraakt waar hij waarde aan hecht, stort zijn hele wereld in. Jan Christiaan wil een einde aan zijn leven maken, maar dan gebeurt er iets bijzonders.



Outer Space
Outer Space: Afl. 3

Billie, Stan en Reza ontdekken een plattegrond in de bunker van Lucas' vader. Is het van Buitenaardse Zaken? En ligt daar de energiebron die Elin kan redden? Lucas ontdekt eindelijk waarom Elin hier is door de videobanden die ze in de bunker hebben gevonden. Reza is dolblij als Lucas terugkomt. De groep zoekt naar de geheime tunnel als blijkt dat twee agenten van Buitenaardse Zaken bij de bunker voor de deur staan. Lukt het hen op tijd weg te komen? En heeft Elin nog wel genoeg zuurstof of zijn ze nu echt te laat?



Petrus in het land
Petrus in het land: Ieder mens kent kwetsbare perioden in het leven. In het Twentse Hengelo staat de

Ieder mens kent kwetsbare perioden in het leven. In het Twentse Hengelo staat de Waterstaatskerk klaar voor mensen op deze momenten. 'Het is aan ons om onze krachten te bundelen, als takjes, en met elkaar te voorkomen dat mensen breken', aldus dominee Hans Wachtmeester. In de tijd voorafgaand aan Pasen doet de kunstroute Stations of the cross in Hengelo denken aan de kwetsbaarheid van ieder mens. Middels veertien kunstwerken wordt de lijdensweg van Jezus uitgebeeld. Predikant en kunstenaar Arent Weevers draagt hieraan bij door een eigen kunstwerk. En in de Waterstaatskerk vertellen openhartige gemeenteleden over hun meest kwetsbare momenten.



StukTV
StukTV: Gigantisch spookkasteel ontdekt in Oostblok | De Drop #5

In Slowakije ontdekken we een gigantisch kasteel, dat de lokale bevolking de stuipen op het lijf jaagt. Wie moet(en) een nacht overleven tussen de dikke kasteelmuren van Holíč Castle? Wij overleven een nacht op de engste plekken ter wereld. Wie wordt er gedropt? Dat bepaalt het lot... Voice-over: Daniël Lippens #stuktv #dedrop #teamstuk #holiccastle #slowakije Met dank aan: Slovak Ghost Hunters Klik hier De Drop wordt gemaakt door een team van professionals die vooraf grondig research doen naar de locatie en de veiligheid. Alle ondernomen activiteiten zijn akkoord bevonden door eigenaren en/of autoriteiten van de locaties. Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Website: Klik hier ●○ Instagram: Klik hier ●○ TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: Klik hier Thomas: Klik hier Stefan: Klik hier 12, angst, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Alles staat in het teken van water. Op 22 maart is het Wereld Waterdag, bedoeld om mensen over de hele wereld meer bewust te maken van water. Door het teveel aan steen hebben wij steeds meer wateroverlast. Daarom gaat Ivo met zijn team groen brengen in een gezellige Rotterdamse straat waar 'Oma Lieze' een belangrijke rol speelt. Djamilla gaat in het buurthuis aan de slag om heel veel mensen blij te maken met een kleurrijke ontmoetingsruimte.



EnzoKnol
EnzoKnol: MILAN NEEMT EEN SPELLETJE VAN VROEGER MEE! #3867

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Ziggo Sport voetbal
HL Wol - Cov

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 11

Schrijver Nynke Sietsma verloor haar zoon en dichter Sytse Jansma zijn vriendin. Ze beschrijven hun rouwproces in een boek en dichtbundel om hun verdriet te verwerken.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Van de waterslide met Luan in het waterpark 💦 #shorts #debellingas 🆎👍

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking





PSV
PSV: TOP-5 | 😏😏😏😏😏 ⚔️ FC Twente

TOP-5 goals tijdens #PSVTWE. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier









Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 11

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 10

Zangeres Senna treedt op met Je had me voor even. Volkszanger Ammar zingt het lied Te makkelijk verliefd.



Feyenoord
PREVIEW 📊 | sc Heerenveen - Feyenoord | Eredivisie #26

Feyenoord gaat in speelronde 26 op bezoek bij sc Heerenveen, de nummer negen van de Eredivisie. Over het duel met de Friezen hebben we alles op een rijtje gezet in een nieuwe Preview! #heefey Bekijk alles over de wedstrijd tegen sc Heerenveen op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 10

De stoere jongens van Zapp E-sports nemen het op tegen hun moeders in The Battle karten. Kunnen de jongens ook in het echt die snelle rondjes rijden en hun moeders verslaan?



AFC Ajax
AFC Ajax: 🎤👦 ASK THE PRO #7 ft. Silvano Vos | 'The step to Ajax 1 is a big one'

In Ask The Pro stellen de teams van De Toekomst de meest uiteenlopende vragen aan een speler van Ajax 1. In deze zevende aflevering is het de beurt aan Ajax O14. Zij komen alles te weten over Silvano Vos. #AskThePro #SilvanoVos ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Close Up
Close Up: Fotograaf Jay Maisel besloot enkele jaren geleden tot de verkoop van zijn monumentale pand

Fotograaf Jay Maisel besloot enkele jaren geleden tot de verkoop van zijn monumentale pand in New York City. Het gebouw - met een vloeroppervlak van bijna 11.000 m2 - herbergde zijn gigantische kunstverzameling. De collectie bestaat uit talloze objecten die Maisel maakte van gevonden voorwerpen. Goede vriend en filmmaker Stephen Wilkes volgde Maisel maandenlang bij het ontruimen van het pand. En passant vertelt hij over het opmerkelijke leven van de fotograaf.



vThorben
vThorben: De Spannendste 1v1 Golf It Map OOIT.

Bedankt voor het kijken naar De Spannendste 1v1 Golf It Map OOIT. In deze video speel ik samen met@JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier







DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUXY HEEFT EEN VOGELTJE GEVONDEN iN DE TUiN | Bellinga Vlog #3113

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 7

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 75

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 55

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 17

Filosoof Tinneke Beeckman is van nature niet zo mild voor zichzelf. De grote filosofen uit het verleden en haar zesjarige dochter blijken elke dag onmisbare reisgenoten op haar levenspad.



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Aston Villa - Ajax | UEFA Conference League

Ajax heeft donderdagavond met 4-0 verloren van Aston Villa .De ploeg van John van 't Schip is hierdoor uitgeschakeld in de UEFA Conference League. De Amsterdammers speelden ruim een kwart van de wedstrijd met tien man, nadat Sivert Mannsverk zijn tweede gele kaart ontving ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier