True
Natuur.TV - TV kijken via internet, de beste Natuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

12-01-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting SC Cambuur - MVV Maastricht

13m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 12 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Dordrecht - Helmond Sport

23m ago - De reacties na afloop van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 12 januari.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: De reacties na afloop van TOP Oss - Willem II

19m ago - De reacties na afloop van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 12 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting TOP Oss - Willem II

18m ago - De reacties na afloop van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 12 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Telstar - Jong AZ

18m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 12 januari.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting ADO Den Haag - De Graafschap

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 12 januari.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Thomas van Groningen met de 'De Week van Thomas'. * Ronald van Raak met de nieuwe rubriek Haagsche Historie. * Gemeenteraad van Vijfheerenlanden over asielzoekers en hoge waterstand. * Nicolien van Vroonhoven over leegloop Rutte IV en de aanval op de Houthi's. * Henri Bontenbal vindt dat het anders moet in Europa.



Sporen van Slavernij
Sporen van Slavernij: Natacha Harlequin reist naar Suriname. Ze is nazaat van een Schotse plantage-e

Strafrechtpleiter Natacha Harlequin reist naar Suriname. Natacha is nazaat van een Schotse plantage-eigenaar die een relatie heeft gehad met haar tot slaaf gemaakte voormoeder. Natacha wil weten of het echte liefde was tussen haar voorouders.







Nieuwsuur
Nieuwsuur: Afl. 11

Amerikanen en Britten vallen Houthi-doelen aan. We bespreken het met arabist Laila al-Zwaini en Jemen-deskundige Dirk Wanrooij. Annet Koster, directeur van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KNVR), Albert Veenstra, hoogleraar logistiek en haven en Geoffrey van Leeuwen, minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, vertellen over het economische belang van de Rode Zee. Te gast is: Iran-deskundige Peyman Jafari. * Biografie Theo van Gogh. Het is dit jaar twintig jaar geleden dat Theo van Gogh werd vermoord. Komende week verschijnt een vuistdikke biografie waar schrijver Jaap Cohen zeven jaar aan heeft gewerkt.



Klem
Klem: Afl. 1

Hugo reist met vriendin Sophie en dochter Suus af naar Italië. Suus mag daar logeren bij haar hartsvriendin Chrissie, die met haar ouders Marius en Kitty nu al een tijd op een goed lopende wijngaard woont. Hugo denkt dat de Milners hun leven hebben gebeterd, maar als ze aankomen blijkt dat de Milners het bedrijf op niet helemaal zuivere manier hebben aangekocht.







De aarde beeft
De aarde beeft: Afl. 1

De gaswinning in Groningen is inmiddels na zestig jaar stopgezet, terwijl die eind jaren 50 juist heel positief begon. In 1959 wordt boer Boon uit Kolham wereldberoemd als onder zijn grond het dan grootste gasveld van Europa wordt aangeboord. In de jaren 80 blijken er zorgwekkende kanten aan de gaswinning te zitten en worden scheuren in Groningse huizen aangetroffen. Klokkenluiders trekken aan de bel, maar zij worden niet gehoord. Uiteindelijk trilt het flink in de Groningse bodem, met de beving van Huizinge in 2012 als voorlopig hevigste beving ooit. Met o.a. singer-songwriter Marlene Bakker en klokkenluider Hans Roest.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 1

Onder de dekmantel van mantelzorg stelen de broer en schoonzus van Gerard* meer dan drie miljoen euro van hun vermogende moeder, die op hoge leeftijd is. De broer en zijn vrouw besteden het aan vakanties, parfums, sieraden en andere luxeproducten. Is diefstal door mantelzorgers te voorkomen?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 9

Een vriendengroep besluit door de woningnood samen te gaan wonen. Zo ontstaat woongroep De Warren, de eerste zelfbouw-wooncoöperatie van Amsterdam. Een combinatie van sociale huur, duurzame zelfbouw en gemeenschappelijk wonen. * Chef-kok Rosah maakt in De Kwakel kennis met misschien wel het voedsel van de toekomst. Hier vond Sander Hazewinkel een efficiënte en duurzame manier om algen te kweken. Rosah maakt er iets heerlijks mee. * In Wedde begon professor Oudemans achttien jaar geleden een arboretum. Nog elke dag wordt hij vrolijk van een unieke collectie treurbomen.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 10

Voor de familie Wildeman staat er een speciaal weekend voor de deur. Na hard werken en lang sparen gaan ze een weekendje naar de Veluwe. En dat is heel bijzonder want het is de aller eerste keer ooit dat ze als samengesteld gezin met elkaar op vakantie gaan. In Bodegraven viert de familie Blom de verjaardag van hun jongste telg Juda. Hij wordt vandaag alweer 1 jaar. Maar of het de laatste keer is dat ze de 1e verjaardag van hun nageslacht vieren? En de familie Cudogham sluit het jaar feestelijk af in Amsterdam. Ze gaan een professionele familiefoto laten maken voor hun kerstkaart van dit jaar.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 12

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bram en Suus weten al snel wat ze de komende 24 uur moeten vermijden, maar Bram's eetpatroon is absoluut niet de grootste uitdaging. En hebben Iris en Floris na een dag daten de gewenste klik?







Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4696

Je hebt ze in alle soorten en maten, van goedkoop tot heel duur: hotels. Vooral bedoeld voor reizende mensen, voor vakantie, voor werk, voor een weekendje weg. Je kunt er slapen, douchen en eten. Wat komt er allemaal bij kijken om de hotelgasten te verzorgen? Pascal loopt een dagje mee in een groot hotel met 270 kamers. En hij wordt aan het werk gezet! Ridder William en de prinses zijn toe aan vakantie, maar krijgen ze geen heimwee?





De Faker
De Faker: Afl. 5

In het zonnige Weert ontvangt de familie Slaats Anne Appelo bij hen thuis. Lukt het Anne om de Faker op te sporen?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 10

Houthi-doelwitten in Jemen aangevallen: wat zijn de gevolgen, ook voor Nederland? * Artsen zien steeds meer dronken fietsers op spoedeisende hulp met ernstig letsel * Beschonken op de fiets stappen: meerderheid van fietser vindt het heel normaal * Is terugkeer van het bejaardenhuis een oplossing voor problemen in ouderenzorg?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 9

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Puck is boos op alles en iedereen en beplakt de school met rare stickers. Ook krijgt ze ru

Puck is boos op alles en iedereen en beplakt de school met rare stickers. Ook krijgt ze ruzie met Manuhuwa.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

In Vlaardingen vond voor de derde keer in een week tijd een explosie plaats in dezelfde straat. Bewoners worden steeds banger en wanhopiger. En Desi Bouterse heeft zich niet gemeld bij de gevangenis maar lijkt met de noorderzon vertrokken.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

De KNRM bestaat 200 jaar. Speciaal ter gelegenheid van deze verjaardag hebben Stef Bos en FLEUR een lied geschreven. Ze treden op. Edward Zwitser van de KNRM blikt terug op het 200-jarig bestaan. * Koningin Margrethe van Denemarken gaat afstand doen van de troon. Josine Droogendijk vertelt over de aanstaande troonwisseling, waarin Prins Frederik het stokje gaat overnemen. * Winfried Baijens verdiept zich in de serie De Aarde Beeft in de provincie Groningen, over de vondst van de gasbel, de economische bomen die tot de hemel reiken en de gevolgen en de nasleep voor de inwoners. * Robèrt van Beckhoven maakt een typisch Hollands wintergerecht.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 11

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Dit Is Te Grappig In Brookhaven RP!🏡

Dit Is Te Grappig In Brookhaven RP!🏡 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 1

De moeder-dochterrol was in de relatie tussen Liane Koelewijn en haar moeder soms omgedraaid. In de laatste periode van haar leven bloeit er iets open tussen haar moeder en Liane. * Waar Jaap Oosterhof is, daar is Erna, en andersom. Nu Erna er niet meer is, probeert Jaap zelf de dingen te doen die zij altijd voor hem deed. Het bezoeken van haar graf geeft hem weer nieuwe moed. * De moeder van Farhad Didari weet in moeilijke tijden altijd hoop te houden. Uitdaging na uitdaging wordt overwonnen. Het is dan ook een klap wanneer duidelijk wordt dat ze niet meer beter kan worden. Nu koestert Farhad de wijze woorden die zijn moeder hem meegaf.



OnneDi
OnneDi: Peter Keller: MOORDENAAR VLOGT zijn plannen | MISDAAD & MYSTERIE

ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ TWITTER - Klik hier FACEBOOK - Klik hier SNAPCHAT - Dionnetje1990 ▻ E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 5

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: hoogleraar internationaal strafrecht Geert-Jan Knoops, Amerikadeskun

Te gast zijn hoogleraar internationaal strafrecht Geert-Jan Knoops, Amerikadeskundige Jan-Kees Emmer en koningshuisdeskundige Justine Marcella. Met hen hebben we het over Israël dat zich vandaag bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag verdedigt, over de voorverkiezingen in de VS en over de kroning van Frederik de tiende in Denemarken aanstaande zondag.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 105

Fenna wil de vogels in de winter extra vertroetelen en daar heeft Buurman Ron wel een oplossing voor. Hij wil alle vogelhuisjes isoleren. Maar is dat wel zo'n goed idee? Fenna maakt cupcakes van vogelvoer voor de vogels en zingt een lied over het hebben van vleugels. Bioloog Matyas vertelt waarom de ene vogel liever wegtrekt uit Nederland en de ander juist aan komt vliegen om te overwinteren.



Op de planken
Op de planken: Afl. 4

Gezelschap WAT WE DOEN maakte met de voorstelling So Far So Good, een theatrale reconstructie van de coronarellen in Rotterdam.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 11

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.