True
Natuur.TV - TV kijken via internet, de beste Natuur tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

28-02-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 3

Gerlinda Robbertsen brengt ons met een op het oog heel gewone vaas naar een heel bijzonder stukje Rotterdam. Een knipoog van de sterren in het holst van de nacht.



Ziggo Sport voetbal




Ziggo Sport voetbal
HL LIV-SOU

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Je Zal Het Maar Hebben
Je Zal Het Maar Hebben: Afl. 5

Emma ontmoet Tycho (26). Hij heeft met een snowboard-ongeluk een dwarslaesie opgelopen. Daardoor is hij verlamd vanaf zijn tepels. Tycho laat Emma zien dat het leven in een rolstoel echt niet minder leuk hoeft te zijn. Xueli (19) heeft albinisme, ze heeft heel wit haar, een witte huid en haar zicht is slecht omdat haar ogen een soort van flikkeren. Hierdoor laat Xueli zich echter niet uit het veld slaan.





Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Herman Russchenberg en Marc de Jong over het witter maken van wolken tegen opwarming van de aarde * Mona Keijzer en Kati Piri over de opvang van Oekraïense vluchtelingen. * Jean-Luc Murk en Alma Tostmann over de voorbereiding op een nieuwe pandemie. * Sterrin Smalbrugge en Auke-Florian Hiemstra over de axolotl.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 59 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 februari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 23

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Chasing The Dream: The Shakedown | Behind The Scenes F2 | 2024

Buckle up as the 2024 Formula 2 grid get their first taste of the brand-new car in pre-season testing. Enjoy exclusive access to both the Barcelona Shakedown and Bahrain Testing and hear from these rising stars as they ignite their F1 dreams! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChasingTheDream



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 33 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Het familiediner
Het Familiediner: Afl. 4

Paulette probeert de slaande ruzie tussen haar man Henk en zijn zus Gerda op te lossen, maar het is de vraag of beide partijen dit, na de uit de hand gelopen ruzie, nog zien zitten. Phillis heeft de hulp van Bert ingeschakeld voor haar zus Jaimy. Jaimy is, sinds de zwangerschap van haar zoontje Len, al twee jaar zeer ernstig ziek. Een aantal keer werd voor haar leven gevreesd. Jaimy heeft hierdoor de afgelopen jaren niks kunnen vieren. Ook haar partner Joep zit in het complot en samen met Bert organiseren ze een fantastisch diner met heel veel familie en vrienden. Jaimy weet ondertussen van niks en is tot tranen geroerd door deze verrassing.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De overleden Russische oppositieleider Aleksej Navalny wordt vrijdag begraven in Moskou. Zijn vrouw Joelia Navalnaja deed vandaag een oproep aan het Westen: erken Poetin niet langer als president van Rusland. Ook bespreken we de Kremlin-leaks: gelekte documenten waaruit zou blijken dat Poetin in aanloop naar de presidentsverkiezingen media inzet als propagandakanaal. * Kritiek op WIA-beleid van UWV. Het UWV kampt met personeelstekorten en zette daarom eind 2022 een drastische stap: alle 60-plussers hoeven niet meer medisch gekeurd te worden. * Vandaag verschijnt een boek over Hugo Claus. We spreken auteur Mark Schaevers en Claus' zoon Thomas.



FORMULA 1
FORMULA 1: The drivers look ahead to the opening weekend! | 2024 Bahrain Grand Prix

Hear from all the drivers as they look ahead to the 2024 Bahrain Grand Prix and beyond as we edge towards the start of a hugely exciting season. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: To the Podium! Alonso’s Dream Weekend in Bahrain! 🏆#Shorts

Fernando Alonso reacts to his dream team debut which he pulled off at the Bahrain Grand Prix in 2023. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier







Ziggo Sport voetbal
HL Sas-Nap

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Het verhaal van Nederland
Het verhaal van Nederland: Een reis door de geschiedenis die laat zien wie de Oranjes zijn en hoe he

Door revolutie en oorlogen aan het begin van de 19e eeuw slaan de Oranjes op de vlucht en raken ze alles kwijt: het stadhouderschap, hun bezittingen en zelfs Nederland. Maar niet hun Engelse en Duitse familiebanden. De Oranjes lijken in Nederland alweer lang te zijn vergeten wanneer ze dankzij hun internationale contacten in 1813 in Nederland terugkeren op de hoogste positie ooit. Met koning Willem I op de troon.



De Toekomst is Grijs
De Toekomst is Grijs: Afl. 4

Meer mantelzorg, meer buurtinitiatieven en wennen aan minder zorg. Het lijkt een somber vooruitzicht, maar is het dat ook? Of zitten er ook mooie kanten aan minder instanties en minder langs elkaar heen leven? Een ding is duidelijk voor de komende jaren: we moeten het met elkaar zien te redden.



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

In een prachtige vrijstaande villa in Spanje woont Cintha van Marrewijk met haar gezin. De liefde voor Spanje begint voor Cintha vijfentwintig jaar geleden als ze op Mallorca haar Spaanse liefde tegen het lijf loopt, Tomás. Het stel settelt zich in Nederland, maar na het overlijden van Cintha's vader besluiten ze hun droom te verwezenlijken in Spanje. Inmiddels runt Cintha er het goedlopende 'supergoedspaansleren.nl', een taalcursus waarmee je binnen dertig uur Spaans leert. Dochter Nina is in de voetsporen haar moeder getreden met het haar eigen bedrijf 'Spaans voor KIDS'. Alleenstaande moeder Karin en haar dochter Noa hebben nog nooit een voet op Spaanse bodem gezet. Sterker nog, ze zijn pas een keer op vakantie geweest samen en dat was in Nederland. Door een roerige periode in haar leven heeft Karin een klein weekbudget en moet ze, samen met Noa, gebruik maken van de Kledingbank en de Voorraadkast. Zonder deze voorzieningen zouden moeder en dochter niet rond kunnen komen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Schumacher’s Stunning Win in FIRST EVER Bahrain GP 👏 #Shorts

Michael Schumacher's winning the first ever Bahrain Grand Prix back in 2004! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Voetbal Nations League
NOS Voetbal Nations League: Afl. 2

Voorbeschouwing op de Voetbal Nations League wedstrijd Nederland - Duitsland (v).



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord – FC Groningen | Halve finale TOTO KNVB Beker

De halve finale van de TOTO KNVB Beker staat voor de deur! In een wederom uitverkochte Kuip strijdt Feyenoord met FC Groningen om een plek in de bekerfinale. Om de cupkoorts nog wat verder aan te wakkeren staat er een nieuwe Preview voor je klaar. Op naar donderdagavond! #feygro Ga voor alle video’s over het bekerduel met FC Groningen naar Feyenoord ONE ➛ Klik hier ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 43

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 11

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 8

Het Centraal Museum in Utrecht is na bijna twee jaar weer geheel heropend met een nieuwe collectie-opstelling. Directeur van Teylers Museum Marc de Beyer is er enthousiast over. De werken worden op een nieuwe manier gepresenteerd, thematisch en in een vast parcours, met hedendaagse interventies. Zo hangt een hedendaags werk van Iris Kensmil naast portretten van de 16e-eeuwse schilder Jan van Scorel. Daarnaast is er een aparte modezaal en een zaal voor Gerrit Rietveld, van wie het museum de grootste collectie ter wereld heeft.





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 42

In Amsterdam woont Jaleesa in haar eerste, zoals ze het zelf noemt, 'grotemensenhuis'. Haar appartement zit vol klassieke details, warme kleuren en luxe materialen. De grote trots is de opvallende blauwe muur in de woonkamer. * Chef-kok Sharon bereidt een verrassend gerecht: cassave gevuld met vis, met daarbij een frisse komkommersalade. * In de Zuid-Hollandse polder speurt onderzoeker Fabrice het veenweidelandschap af, op zoek naar de gestreepte, gevlekte en rode Amerikaanse rivierkreeft. * Kunsthistoricus Geert bezoekt een kunstwerk voor het station in Apeldoorn: een lichtgevende zandverstuiving, geïnspireerd op het Veluwse landschap.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 23

Jörgen Raymann zit aan Sophies rechterhand. * Vandaag hield Joelia Navalnaja een toespraak in het Europees Parlement. Met Ron Keller blikken we vooruit op de begrafenis van haar geliefde Aleksej Navalny en bespreken we de laatste ontwikkelingen omtrent Macrons visie op de inzet van de westerse grondtroepen in Oekraïne. * Het Teylers Museum komt met de tentoonstelling De Grote Illusie - 200 jaar Virtual Realities. Met Hans Klok duiken wij in de oorsprong van deze trucs. * Gisteravond was de laatste aflevering van het tiende seizoen van Over Mijn Lijk op televisie. Te gast: Tim Hofman, deelnemer Eva Hermans-Kroot en haar vader Ralph Kroot.





Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Ronald is niet zo enthousiast over zijn date Astrid. Maar Astrid probeert er toch nog iets gezelligs van te maken. Chassidy weet precies wat ze verwacht van een mogelijke partner. En Roy moet, als hij voor haar kiest vooral ook geduldig op zijn beurt wachten.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 59

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4677

We zijn met miljarden op aarde en we zien er allemaal anders uit. Toch horen we allemaal tot dezelfde menssoort, namelijk de homo sapiens, ofwel de moderne mens. Nú zijn we de enige menssoort, maar heel vroeger liepen er veel meer menssoorten rond, menssoorten die ook allang weer zijn uitgestorven. Pascal leert over een paar van die menssoorten en vraagt zich af hoe wij, homo sapiens, zijn ontstaan. Ard en Fjodor willen ook wel eens weten hoe dat zit met neanderthalers en homo sapiens.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Season BEGINS! | Weekend Warm-Up | 2024 Bahrain Grand Prix

We're starting an exciting new season of Formula 1. Join Laura Winter, Will Buxton, Jolyon Palmer and Lawrence Barretto as they prepare for the weekend in Bahrain. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 23

In De Troubadours gaat Christon op pad met de Brabantse Sinti Django Wagner. Zij bezoeken Nuenen waar Django vandaan komt. In Ik was erbij zoomen we in op miniatuurstad Madurodam en zien we hoe dit themapark in elkaar zit.



De Faker
De Faker: Afl. 38

In Amersfoort woont de familie Verduijn en het is aan Juvat Westendorp om te ontdekken wie de boel in de maling neemt. Komt hij er op de klimmuur achter wie de Faker is?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 50

Onderzeeboten voor Defensie mogelijk niet door Damen gemaakt * Steeds meer Chinese auto's in Europa brengt risico's met zich mee * Rappers vaak in verband gebracht met criminaliteit * Debat over vergoedingen voor Oekraïners



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 42

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Danny Makkelie boos op Bas Nijhuis: 'Hij valt op mannen' & Jan Roos terug: 'Gordon komt

Dennis Schouten was afgelopen weekend in Brabant en had daar een ontmoeting met Danny Makkelie die met hem een geheim deelde. Jan Roos is terug van vakantie en Bardo Ellens is weer te gast. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier je naar RoddelPraat-live op 2 April of het boek van Dennis lezen: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Waarom worden dingen duurder? - Hoe de Wereld Werkt S1 #2

Heb jij je wel eens afgevraagd waar geld vandaan komt? Of waarom alles steeds duurder lijkt te worden? Waarom zijn sommige mensen rijk en andere mensen arm en een eigen bedrijf beginnen? Hoe gaat dat eigenlijk in z'n werk? Is dat iets wat alleen volwassenen kunnen? Of kan jij dat als kind ook al doen? Deze en andere vragen gaan wij samen beantwoorden in mijn nieuwe programma Hoe De Wereld Werkt. Interesse in het boek 'De Tuttle Tweeling en het monster van Jekyll eiland'? Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Gio
Gio: HET HERSTEL VAN DE OPERATE IS PIJNLIJKER DAN JE DENKT..☹️

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



E-Divisie
eDivisie: WIE WINT DE PLAY-OFFS? | GOALSHOW PLAY-OFFS

De KPN eDivisie is de officiële EA FC 24 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie / edivisie / edivisie / discord / edivisie / edivisie / e_divisie Deze video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



Brugklas
Brugklas: Afl. 88

Nina geeft Meike onverwachts een kus. In de les flirt Meike ook terug. Wanneer Nina haar in Wendy's bijzijn om verkering vraagt, heeft Meike bedenktijd nodig.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 1

De voorbereidingen voor het huwelijk van Mary en Matthew zijn begonnen. Martha, de moeder van Cora, komt hiervoor over uit New York.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 41

In 2040 is 25% van de Nederlandse bevolking 65+. Deskundigen en publiek gaan met elkaar in debat tijdens De Toekomst is Grijs. Elles de Bruin presenteert dit debat met Carrie ten Napel en blikt vast vooruit. * Barbara Barend blikt vooruit op de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Duitsland. De winnaar mag naar de Olympische Spelen. * Het eerste boek van Saskia Noort kwam twintig jaar geleden uit: Terug naar de kust. Het boek wordt nu heruitgegeven maar dan in stripvorm, gemaakt door haar zoon Mathieu Schellekens. * Leo Blokhuis en Ricky Koole over een groot countryfestival dat naar Nederland komt. Ricky treedt op met een countrynummer.





StukTV
StukTV: Zo escaleerde onze avond door Sam Hofman... | De STUK Podcast #1

In de eerste aflevering van De STUK Podcast bespreken we onze uit de hand gelopen carnaval, heeft Giel een wel heel pijnlijk voorwerp mee, wordt Stefan uitgescholden in zijn eigen stad en wil Thomas een wereldprobleem oplossen? Wij wilden een podcast. Niemand wilde ons helpen. Dan doen we het lekker zelf. In De STUK Podcast bespreken wij in onze eigen houtje-touwtje productie alles waar in de series geen tijd voor is. Elke maand hoor je alles over ons leven, vertellen we over een random meegenomen voorwerp én bespreken we alle geheimen rondom een oude video! #stuktv #teamstuk #destukpodcast #podcast Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Website: Klik hier ●○ Instagram: Klik hier ●○ TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: Klik hier Thomas: Klik hier Stefan: Klik hier staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



SLAM!
SLAM!: "Ik ben WOKE" 😶‍🌫️ #shorts #mensenmening #slam

Patrick gaat deze week de straat op met de vraag: "Doe jij iets tegen klimaatverandering?". De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 58

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Maak Een Tekening Om Te Winnen! (Roblox)

Maak Een Tekening Om Te Winnen! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



FORMULA 1
FORMULA 1: Meet The 2024 F3 Grid... Speed Dating Style!

Dance moves, dream cars, driving styles, and more... Join the 2024 FIA Formula 3 drivers for some speed dating and get to know them a little better! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



vThorben
vThorben: Jessy Het BESTE Cadeau Ooit Geven! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Jessy Het BESTE Cadeau Ooit Geven! (Bloemburg) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: EEN VRIENDJE PROBEREN TE KRIJGEN in ROBLOX! - Need More Love

Ahh liefde hangt in de lucht en ik moet HEEL erg mijn best doen om de liefde voor me te winnen. En met "heel erg" bedoel ik vooral "heel erg veel GELD verdienen" voor de grootste, beste kado's. Kan ik ze overtuigen om mijn valentijn te worden? 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



EnzoKnol
EnzoKnol: EEN NIEUW LEUK SPELLETJE! #3851

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



FORMULA 1
FORMULA 1: Speed Dating With The 2024 F2 Grid!

What better way to get to know the 2024 FIA Formula 2 grid than with a rose and some quick-fire questions? For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1





Vita Cleo
GRONDBOX BESTELD, TEL KAPOT & THUIS WORKOUT | VITA CLEO VLOG #156

In deze video hebben Ro en ik een grondbox besteld, is mijn telefoon kapot en ga ik thuis sporten. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



FORMULA 1
FORMULA 1: 'I want to be the best I possibly can' | Sergio Perez | Beyond the Grid 2024

Sergio Perez secured a career-best P2 in the Drivers’ World Championship in 2023. But in one of the most dominant Formula 1 cars in history, Checo spent much of the year stuck in the shadow of his unstoppable teammate Max Verstappen. Despite one of Sergio’s most mentally challenging seasons, in which he faced serious questions about his future at Red Bull Racing, the Mexican is in fighting spirits for 2024. Chatting to Tom Clarkson in the first episode of F1 Beyond The Grid’s new series, Perez talks about where it all went wrong last year, why it’s so difficult to beat Max, how he switched off during the off-season, what he’s changing in his approach for the new campaign, and much more. Plus, hear how Checo Jr could be following in Sergio’s footsteps - and which F1 driver he’d want to be stuck in a lift with! NOTE: This episode was recorded during this year’s pre-season testing in Bahrain. Follow, rate and review F1 Beyond The Grid and share this episode using #F1BeyondTheGrid. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Lasergamen op kinderfeestje is altijd top 👌😅🆎 #shorts #debellingas 👍

Barterdeal SamenWerking #Ad & Winactie Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.







FORMULA 1
FORMULA 1: ‘Superb Move!’ 👀 Alonso React to Dream Weekend ✨#Shorts

Re-live Alonso’s incredible opening to the season which he took his 99th career podium. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Vitesse
Vitesse: Een ode aan Theo van Marcel van Roosmalen 🕯️

Een ode aan Theo Bos geschreven en uitgedragen door Marcel van Roosmalen. #vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier







AFC Ajax
AFC Ajax: KELLY'S ANGELS #7 | Playing padel with the squad 🏓 | 'Pretend like it’s Chelsea’s striker’

In aflevering 7 van Kelly's Angels brengt Kelly een bezoekje aan het padeltoernooi van de Ajax Vrouwen. Wie kroont zich Queen of the Court en wie kan het beter bij voetbal houden? #KellysAngels ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



PSV
PSV: TOP-5 | ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ vs. Feyenoord

TOP-5 goals tijdens #PSVFEY. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 38

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn partijleider CDA Henri Bontenbal, journalist Defensie bij De Telegraaf Silvo Schoonhoven en wiskundedocent Robert Ligtvoet. Met hen hebben we het over het debat over tijdelijke wet opvang Oekraïense ontheemden, over de strijd om een nieuwe onderzeeboot en over het lerarentekort.



AFC Ajax
AFC Ajax: Experiencing an Ajax match with a blind fan! ♥️ | 'It's nice to feel the atmosphere here!'

Jorren lijdt aan de genetische afwijking kegelstaafdystrofie, hierdoor heeft hij in het midden van zijn zicht een grote blinde vlek. In een item van Inside Ajax gaat Aviv samen met hem naar de wedstrijd Ajax - Sparta. Via Ajax Radio volgt hij wedstrijden van Ajax, thuis of vanuit het stadion. Iets wat de Ajax-host ook meemaakt tijdens het thuisduel met Sparta. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: NAAR DE TOP VAN HOOGSTE GEBOUW TER WERELD; BURJ KHALiFA DUBAi | Bellinga Vlog #3100

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 58

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 42

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal
SU SOC-MAL

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Michael Moore
In Michigan Tuesday, We Ask the President to Listen to Michigan | Ep. 309 Rumble with Michael Moore

(Originally aired 2/25/24) Stunned by his refusal to stop funding Netanyahu’s slaughter in Gaza with our tax dollars — an action that may return Trump to the Oval Office — thousands in Michigan who are demanding an immediate ceasefire, including the statewide teachers union, the United Auto Workers, the National Nurses Union and the union of flight attendants(!) plus many others on Tuesday will vote “Uncommitted” to help save Biden from himself… and save the rest of us from a 2nd Term Trump. As Michelle Goldberg wrote in the Times on Friday, "Biden is in danger of losing Michigan and, with it, the whole election." For more of Michael's work, subscribe to his Substack at MichaelMoore.com ******************** See footage of the lone protestor who, armed with a loudspeaker, made sure "Free, Free Palestine!" and "Ceasefire Now!" was heard over and over — for 2 hours straight — at the Independent Spirit Awards on Sunday night: ⁠Klik hier Yuval Abraham’s powerful acceptance speech at the Berlin International Film Festival: ⁠Klik hier Michelle Goldberg’s New York Times op-ed “Biden Is in Danger of Losing Michigan and, With It, the Whole Election” ⁠Klik hier Underwriters: Netflix and their powerful film “Society of the Snow” — nominated for 2 Academy Awards including Best International Feature Film. Available on Netflix now! Moink brings additive-free, farm-fresh meat right to your door, and supports independent family farmers in the process. Go to Klik hier right now and get FREE bacon for a YEAR. Get a 4-week trial, free postage, and a digital scale at Klik hier Thanks to Stamps.com for sponsoring the show! ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com Send in a voice message: Klik hier



Ziggo Sport voetbal
HL SOC-MAL

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Ziggo Sport voetbal
Lazio - Napoli

Van dit programma is geen informatie beschikbaar















AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Highlights AZ - FC Porto | UEFA Youth League

✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier